We worked closely with a repeat client to convert a brownfield into a 7,800 SF commercial building with four commercial spaces, each with a mezzanine. We also took advantage of the sloping site, and maximized street frontage, with saw-tooth windows for each space. Daylighting and a high-performance envelope reduce energy costs, while large windows maximize exposure to motorists as well as pedestrians. Outdoor seating helps animate this neighborhood hub.

Location: Hillsdale, Oregon

Size: 7,050 SF

Project Team: Richard Brown AIA, Bob Smith, Jason Didion,

                     Geoffrey Harker, Andrew Bernaus,

                     and Hope Telford

Landscape Architect: Lango Hansen

Contractor: Yorke & Curtis

Photographer: Josh Partee Photography

© 2020 Telford+Brown Studio Architecture   |    239 NW 13th Ave., Room 305, Portland, OR 97209   |   503.223.4957